Menu Sluiten

Zijnsgericht coachen

Zijnsgericht coachen bouwt voort op Krachtgericht coachen en gaat dieper, voorbij de persoonlijkheid met zijn gewoontepatronen. Zijnsgericht coachen bevordert de verbinding tussen het diepste potentieel van de persoon en het dagelijks handelen, wat leidt tot ‘doen vanuit Zijn’.

Het boek Zijnsgericht coachen kwam uit in 2017.

We bieden ook een cursus aan over dit onderwerp, een vervolg op de basiscursus Krachtgericht coachen.

Feedback van lezers van het boek 'Zijnsgericht coachen'

"Ik vind het boek geweldig. Het is alsof het een samenvatting is van alle belangrijke mooie en wijze boeken, cursussen en opleidingen die ik de laatste jaren heb gevolgd en die binnen jullie boek samenkomen. Prachtig, helder omschreven, duidelijke voorbeelden vanuit de praktijk. Mijn dank!"

(Antoinette van der Schaar)

“Dit is belangrijk werk voor de wereld en ik wil daar net als jullie graag een steentje aan bijdragen. Dit boek helpt mij daarbij.”

(Yvonne Heus)

“Gulzig slik ik elk woord en markeer ik dat waar ik op terug wil blikken. Nog geen moment heb ik me verveeld. De voorbeelden doen iets met mijn eigen proces. Ik voel in al mijn cellen van mijn lijf een groot verlangen om deze zijnswereld te blijven onderhouden en beleven. De kritische wetenschapper in mij loopt bovendien over van vreugde bij het lezen van alle referenties en bewijzen. Het boek is voor mij ‘zalig thuiskomen’.”

(Anke Thoen)

Het boek

Titel: Zijnsgericht coachen
Auteurs: Fred Korthagen & Ellen Nuijten
Uitgever: Boom
ISBN-nummer: 978-90-24407910

De inhoudsopgave (pdf)

Het voorwoord (pdf)

Hoofdstuk 1 van het boek (pdf)

LEES MEER OVER HET BOEK
 
HET BOEK BESTELLEN