Menu Sluiten

Coaching, consultancy, supervisie en groepscoaching door Ellen Nuijten

“Laten we een bijdrage leveren aan de wereld, het leven, ons werk, door het mooiste wat we in ons hebben, vrij te maken, te tonen en in te zetten."

Ellen Nuijten geeft trainingen voor Korthagen Opleidingen. Daarnaast verzorgt zij individuele coaching, teamcoaching, consultancy en supervisie (ook online), onder andere op basis van Krachtgericht en Zijnsgericht coachen en opstellingenwerk. Ze werkt met organisaties aan het creëren van een positieve (feedback- en leer-)cultuur en krachtgericht leiderschap.

"Ik help je om meer in contact te komen met je kwaliteiten en verlangens. We kijken hoe je belemmerende patronen kunt doorbreken. Zo komt er frisheid in werk- en privé-relaties. Ik leer je ook hoe je contactmomenten (bijv. tussen leidinggevende en medewerker, leraar en leerling, teamleden onderling) kunt benutten voor het bevorderen van effectief en bevlogen leren en handelen.
Ik geniet van de positieve energie die vrijkomt als je weer feeling krijgt met je potentieel, liefde en speelsheid."

Achtergrond

Ellen werkt ruim 25 jaar als personal coach en teamcoach, supervisor en trainer. Daarnaast is zij begeleidingskundig onderzoeker. Vanuit haar werk als trainer en (interne) coach in verschillende onderwijs- en welzijnsorganisaties heeft zij veel ervaring opgedaan met advisering in organisatieprocessen en het ondersteunen van leren op de werkplek.

Ellen Nuijten heeft cum laude een Masterstudie afgerond in Human & Organizational Behavior. Daarnaast is zij opgeleid in Krachtgericht coachen, realistisch opleiden, Gestalt, psychosynthese, opstellingenwerk van Hellinger en contextuele begeleiding volgens Nagy.

Ellen is door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) gecertificeerd als Master Coach (het hoogste niveau). Zij geeft ook trainingen in teamflow en is medeauteur van de boeken Krachtgericht Coachen, Zijnsgericht coachen en De kracht van reflectie.

Contact

Neem contact op via Korthagen Opleidingen, of bezoek de site van Ellen Nuijten, Spirit in Learning.

Ellen Nuijten
Ellen Nuijten - coach, trainer, supervisor, consultant

Expertisegebieden van Ellen Nuijten

  • Supervisie Kracht- en Zijnsgericht coachen;
  • Krachtgerichte teamcoaching (flow in teams);
  • Personal coaching bij persoonlijke thema's en werk- en loopbaanvragen, o.a. volgens de methodiek van Krachtgericht coachen en opstellingen;
  • Ondersteunen van leren op de werkplek, begeleiden van intervisiegroepen en teams;
  • Implementatie van Krachtgericht coachen en ontwikkeling van een krachtgerichte cultuur in organisaties.

Video van een coachee

Hieronder staat een video waarin coachee Greet Roebben vertelt hoe ze de coaching door Ellen Nuijten heeft ervaren.