Menu Sluiten

Coaching voor jongeren en jongvolwassenen

Veel jongvolwassenen hebben het gevoel dat ze iets missen in het leven; ze beleven een hoge prestatiedruk of ze willen meer van hun eigen mogelijkheden en kwaliteiten ontdekken. Daarom hebben we in januari 2024 met een team van Krachtgerichte coaches een succesvolle cursus Koersvast gegeven om jongeren van 16-26 jaar te helpen lekkerder in hun vel te zitten en meer te kunnen gaan voor wat ze écht willen.

Omdat we nog meer jongeren en jongvolwassenen willen helpen, biedt Mischa Korthagen nu ook individuele (online) coaching aan. In deze coaching, die gebaseerd is op de uitgangspunten van Krachtgericht coachen, komen jongeren meer in contact met hun kernkwaliteiten en worden ze bewust van wat ze denken, voelen én willen. In de coaching gaan we samen op zoek naar  wat helpt om authentieker te leven en met meer vertrouwen in studie, werk en relaties te staan.

Kosten

De kosten voor een sessie van ca. 1 uur bedragen 25 à 50 euro, afhankelijk van inkomen.

Contact

Als je meer informatie wilt, neem dan contact op via Korthagen Opleidingen.

Mischa Korthagen

"Als tiener dacht ik dat ik me ontzettend moest aanpassen aan de wereld en aan anderen. Relaties bleven daardoor oppervlakkig en ik twijfelde eindeloos aan mijn studiekeuze. Dankzij Krachtgericht coachen heb ik nu contact met mijn kwaliteiten en ben ik mij bewust van wat ik denk, voel én wil. Dit heeft mij geholpen om aan de slag te gaan met dingen die passen bij wie ik werkelijk ben en om authentiek te leven.

Ik hou al jaren van werken met jongvolwassenen in allerlei contexten, als kampleiding, trainer of individuele coach. Hierbij gebruik ik een combinatie van Krachtgericht coachen, mindfulness en de laatste inzichten uit de psychologie om aan te sluiten bij de situatie. Daardoor heb ik een brede toolbox van actieve manieren om samen aan de slag te gaan met wat jou bezig houdt, ook als je nog niet precies weet wat je vraag is!"